loading

ĆIRCOM d.o.o.

 

ĆIRCOM je porodična firma koju je osnovao Jadran Ćirić 1989. godine, ali u samom početku egzistira kao HAPPY SHOP AUTO CIRA, i to kao prodavnica auto delova i mešovite robe.

U samom početku bile su prodavnice na 2 lokacije, u Cetinjskoj ulici i Gimnazijskoj, da bi zatim proširenjem poslovanja otvorili i 3. prodavnicu na Karađorđevom trgu u Zrenjaninu. Kasnije otvara se veleprodaja Zastavinih delova koja je bila dobavljač delova za prvu ugradnju za DMB i IMR Rakovica i Crvenoj Zastavi Kragujevac.

Uz pad ekonomskih sankcija a samim tim i dolazak OPEL-a na prostor tadašnje Jugoslavije, firma Circom sa novoizgrađenim objektom konkuriše za jedno od mesta pod "krovom" svetskog General Motorsa i tada postajemo jedni od sedam Opel Dilera.

1996. godine, 21.novembra menadžer Opela - Michael Hatz, uz prisustvo mnogobrojnih domaćih, gostiju iz inostranstva i poslovnih partnera, otvara velelepni objekat i od tada počinje prodaja Opelovih vozila u sklopu Circom-a.

Od tog Novembra pa do današnjih dana Ćircom je jedan od vodećih prodavaca i servisera na prostoru današnje države Srbije.

Naši najveću flotni kupci su: Siemens, AVIS Renta-A-Car, ITM group, Telekom, Wurth, Dnevnik, VB Group, MPD, preko 30 auto škola sa prostora Srbije, Crkvene opštine, Rent-a-Car kuće.

2003 godine, započeli smo i prodaju vozila preko lizinga, što olakšava kupovinu vozila!

Uz prodaju vozila u sklopu firme, nalazi se veleprodaja originalnih rezervnih delova. U svakom momentu se nalazi preko 3500 artikala za isporuku odmah i još preko 200 000 artikala za specijalne narudžbine i dodatne isporuke. Isporuka se vrši na adresu kupca ili dnevna isporuka u saradnji sa Expres kompanijama.

Servisno odeljenje je smešteno odmah pored salona automobila. Savremeni uređaji, specijalni alati, obučeno ljudstvo, kompjuterske dijagnistike... je sve ono što prati naš servisni deo i što pruza tehničku i servisnu podršku svim našim brojnim korisnicima servisa.

08.10.2010 godine , Ćircom otvara najmoderniji OPEL Centar u Srbiji koji ispunjava i najstrožije OPEL standarde . 
Prodajni salon se prostire na preko 400m2
Servisni deo se prostire na 600m2 i sadrži 7 radnih dizalica , dizalicu za brze servise , dizalicu za teretna / dostavna vozila kao i deo za elektroniku na vozilima .
U sklopu centra se nalazi i interna Autoperionica , čekaonica za pušače i nepušače kao i oko 50 parking mesta

Danas je Ćircom moderno organizovana kompanija koja zapošljava preko 30 radnika, koja posluje posluje po najvišim standardima General Motorsa.

Dobrodošli u OPEL Ćircom - Kuću OPEL porodice

... očekujemo Vas

Vaš OPEL partner

Ćircom d.o.o.

Idi na vrh