loading

Mala i srednja preduzeća - obnova voznog parka


Upravljanje voznim parkom može predstavljati izazov. Naš cilj je da, zajedno sa vama, taj proces učinimo lakšim i što je moguće više prema vašim potrebama. To je i suština programa koji smo osmislili kako bi svako malo i srednje preduzeće imali najbolji mogući tretman i kako bi za svako vozilo napravili najbolju moguću ponudu i specifikaciju.

Ćircom prodajni tim će se potruditi da Vam obezbedi finansijsku ponudu koja će odgovarati vašim mogućnostima. Takodje možemo da Vam ponudimo i paket finansiranja i održavanja voznog parka.

Mi odlično znamo kako se stvari mogu promeniti na bolje!

Uz naše stručne savete kako da efikasno i ekonomično upravljate svojim voznim parkom, lakše ćete se fokusirati na ono u čemu ste vi najbolji – svoje poslovanje.


Velika preduzeća, korporacije  - obnova voznog parkaVaš zahtev za obnovu voznog parka je za nas izazov. 

Ćircom je godinama gradio svoju reputaciju dajući ljudima ono što oni zaista cene – odličnu ponudu, pouzdanost, savremen servis, obučeno ljudstvo, kvalitet, stil i neverovatnu vrednost za vaš novac.

Uz našu integrisanu strategiju, mi možemo da podržimo naše kupce i njihove vozače, na svakom koraku. Posvećeni smo tome da vama obezbedimo inovativna vozila sa konkurentnim cenama i izuzetnim servisom, koja možete da priuštite.

Da li klijent kupuje 1 ili više vozila, svakom zahtevu pristupamo sa istom dozom profesionalizma. Svaki klijent je bitan i svako vozilo je za nas od izuzetne važnosti.

Ukoliko imate potreba za obnovom voznog parka, možete nas kontaktirati na dole navedene telefone i email:

Fjodor Ćirić
Direktor prodaje vozila
023 315 00 01
063 50-77-80
Fjodor.Ciric@opelcircom.rs


Zakažite nam sastanak i prodajni tim Ćircoma će Vas posetiti u što kraćem vremenskom roku.

Hvala na poverenju!
Vaš Ćircom Team 

Idi na vrh